De weg naar progressiesnellergoedkoperinnovatiesucces

In de toekomst waar automatisering en robotisatie niet meer weg te denken zijn is er steeds meer stress en minder jobs. Coder Monkeys geloofd steevast in de "Work hard, play hard" filosofie. Speel gerust eens een sessie met ons.

Wie zijn wij

Money Monkey is jong en dynamisch. We werken met starters en bieden gepaste opleidingen aan voor iedereen. We pakken de zaken net iets anders aan als het op onze werknemers aankomt. Vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit, en intrinsieke motivatie zijn de sleutelwoorden van ons succesvol en doordacht personeelsbeleid. Coderen is een passie en dat zie je op onze werkvloer en in het geleverde werk. Coder Monkeys denken mee met uw onderneming en halen het beste uit uw budget en ruwe dromen.

Wij bieden onze mensen een loopbaan pad met interne opleidingen. Wij doen dit eerder voor de werknemers intrinsieke motivatie dan voor zijn reeds vergaarde kennis en skill-set. Wat mensen graag doen, doen ze beter. Geen taal is ons dus teveel. Onze coder monkeys kennen allemaal meerdere codeer talen.

Meer mensen die werken naar hun levensstijl en hiervoor wekelijks het maximaal aantal uren werken met een burn-out als gevolg. Cijfers bewijzen het en wij handelen ernaar.
Niet iedereen wil een villa en een 50 uren werkweek. Door winstdeling profiteren onze werknemers bovendien van een mooie bonus als het bedrijf goed presteerd. Om deze reden is onze dienstverlening eerder gericht op kwaliteit dan kwantiteit. Wij zijn een digitale partner van A-Z.
HTML/CSS
98%
PHP/SQL
82%
Phyton
93%
WordPress
91%

Onze Geschiedenis

Hoe wij zijn begonnen, over de jaren zijn gegroeid en waar wij naartoe willen.

2022

NIEUWE VESTIGING, NIEUWE NAAM

NIEUWE VESTIGING, NIEUWE NAAM

Het bedrijf Money Monkey wordt opgericht en er wordt verhuisd naar een bedrijfspand in de impulsstraat van Heist-op-den-Berg. De opleidingen gaan van start en de firma telt in september 2022 9 werknemers.

2021

NIEUWE PARTNER

NIEUWE PARTNER

Een nieuwe zaakvoerder zorgt voor uitbreidingen inzake personeel en dienstverlening. Zowel textiel printen en drukken, als websites en apps op maat coderen behoren nu tot het gamma. Het opleidingscentrum wordt uitgewerkt en voorbereid. De bedrijfsfilosofie voor Money Monkey wordt verfijnd.

2016

ThinkTank Ev VOF

ThinkTank Ev VOF

Dit jaar werd de zaak omgevormd tot VOF met 2 zaakvoerders. De dienstverlening werd uitgebreid met papier drukwerk en het bouwen van websites in wordpress.

2010

BUSINESS CONSULTANT

BUSINESS CONSULTANT

Dit jaar werd de eénmanszaak opgericht die aan de grond ligt van MoneyMonkey. De dienstverlening bestond toen uit design en business consultancy.

Meet 'D Team

De rocksterren die van uw dromen een realiteit maken. Geen huis-tuin & keuken programmeurs maar mensen met kennis & passie.

michael van laer

Game & Full Stack Developer

Michaël Van Laer

michael baeyens

Full Stack Developer

Michael Baeyens

robby vernaillen

Project Manager

Robby Vernaillen

rani gijbels

Lead Designer

Rani Gijbels

laura bruyndonx

Lead Animator

Laura Bruyndonx

sebastiaan miels

CEO

Sebastiaan Miels